Thuiskapper Ewi’s Qnipp

Gemakkelijk bij u thuis

Het gehele gezin gekapt, gewoon bij u thuis, op een tijdstip dat het u uitkomt. Gemakkelijker kan niet.

Lees meer voordelen van thuiskapster Ewi’s Qnipp

Makkelijk. Eén telefoontje of mailtje naar Qnipp Thuiskapster en een afspraak is zo gemaakt. Lekker snel en makkelijk.

Voor het hele gezin. Iedereen komt aan de beurt. Ik ken geen beperkingen, want ik knip zowel dames, heren als kinderen. Gewoon terwijl de dagelijkse bezigheden door gaan wordt het hele gezin in een handomdraai professioneel geknipt.

U hoeft de deur niet uit. Erg fijn voor ouderen of mensen die slecht te been zijn. En bent u met meerdere mensen? Dan hoeft u niet allemaal apart naar de kapper. En wat dacht u van de wintermaanden: Blijf maar lekker thuis. Ik kom gewoon naar u toe.

Knippen in een vertrouwde omgeving. Belangrijk voor kinderen die naar de kapper gaan nog een beetje spannend vinden. Lekker thuis in een vertrouwde omgeving. Afgeleid met eigen speelgoed of tv is een knipbeurt zo gebeurt.

Overdag én in de avond. Qnipp Thuiskapster is niet gebonden aan de reguliere openingstijden. U kunt een afspraak maken voor overdag maar ook voor in de avond. Gewoon wanneer het u uitkomt. Makkelijker kan toch niet?

Ervaren kapster. Met vele jaren ervaring kan ik mezelf een ervaren kapster noemen. Al die jaren ben ik ook werkzaam in een kapsalon dus ik ben volledig op de hoogte van de nieuwste trends en behandelingen.

Complete behandelingen. Geen behandeling die in de kapsalon gedaan wordt die Thuiskapster Qnipp niet bij u thuis kan doen. Alles is mogelijk. Wassen, knippen, kleuren, permanent en föhnen.

Regio

Complete Westland, dus inclusief De Lier, ‘s-Gravenzande, Honselersdijk, Kwintsheul, Maasdijk, Monster, Naaldwijk, Poeldijk, Ter Heijde en Wateringen.

Tijden

In overleg